Cadeaus

Een gin tonic cadeau is hét ideale geschenk voor verjaardagen of feestdagen. Vind hieronder het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon:

 

Gepersonaliseerd gin tonic cadeau

gin tonic cadeauWaarom geen gepersonaliseerd geschenk kiezen? Ga voor een fles gin in een houten bewaarkist met zelfgekozen opdruk. Kies een gin uit het aanbod van 8 topmerken. Personaliseer de kist met een zelfgemaakte foto, logo of tekst. De prints hebben een hoogkwalitatieve fullcolourprint met HD-fotokwaliteit.

Budget vanaf 30 euro

Ga naar de webshop

 

 

 

Gin tonic glazen

gin tonic glazenBij een goede gin tonic horen natuurlijk ook de echte gin tonic glazen. Gin komt het beste tot zijn recht in het juiste glas. Een leuk cadeau-idee voor de echte liefhebber! Er bestaan verschillende soorten gin glazen. Kristal is de beste keuze, omdat de levensduur ervan het langst is. Bolglazen doen de botanicals alle eer aan. Lees er hier meer over.

Budget vanaf  14,99 euro

Ga naar de webshop

 

 

 

Gin-tonic boeken

complete gids gin tonicGin & tonic – de complete gids voor de perfecte mix

De meeste complete gids over gin-tonic doet het altijd goed. Dit boek bestaande uit 496 pagina’s neemt je mee op een uitgebreide reis doorheen de wereld van gin-tonic. Ginexpert Frédéric Du Bois en culinair journaliste Isabel Boons bespreken als echte kenners meer dan 60 gins en 20 tonics. Lees er hier meer over.

Budget < 30 euro

Ga naar de webshop

 

 

gintonic boek manuel woutersAround the world in 80 gins

De bekendste gin-expert van ons land, Manuel Wouters, pende zijn kennis over gin neer in deze parel. Hij trekt op wereldreis doorheen de 7 ginregio’s.  Dankzij dit boek word je een echte connaisseur, net zoals Wouters. Lees er hier meer over.

Budget < 30 euro

Ga naar de webshop

 

 

 

Gin-tonic set

gin tonic setBen je op zoek naar een leuke gin tonic geschenkset? Dan is dit cadeau misschien iets voor jou. Deze cocktailset bestaat uit 4 grote gin tonic-glazen van 60 cl en een barlepel. Ze zijn verpakt in een mooie en stevige koffer. De glazen zijn van het merk Royal Leerdam, al jaar en dag bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Dit cadeau is ideaal als relatiegeschenk of als verjaardagscadeau.

Budget < 30 euro

Ga naar de webshop