BOEK: “Around The World in 80 Gins”

Auteur: Manuel Wouters ( € 24,99 – Bekijk in de webshop )

In “Around the World in 80 Gins” neemt Manuel Wouters je mee op wereldreis naar de verschillende ginregio’s. Wouters is bij tv-kijkend Vlaanderen vooral bekend van de digitale zender Njam!, als presentator van het programma The Art of Making Cocktails. Daarnaast is hij ook één van ’s werelds grootste cocktailcateraars. Hij is ook eigenaar van de Antwerpse cocktailbar Sips, bekend tot ver over de landsgrenzen.

gin-tonic-boek-manuel-wouters

 

Inhoud van dit Gin-Tonic boek

Als barman reisde hij meer dan 12 jaar de wereld rond op het cruiseship Queen Elisabeth II. Naar aanleiding van deze ervaring deelt hij de wereld op in zeven ginregio’s. Elke regio vertrekt vanuit haar eigen traditie en gebruikt telkens typische botanicals uit de streek. Elke regiobespreking wordt voorafgegaan door een stukje geschiedenis. Vervolgens worden de typische gins uitgebreid besproken. Er wordt ook telkens een bijpassende tonic voorgesteld.

Dit boek is in twee talen geschreven. In de linkerkolom krijg je de Nederlandse tekst, rechts zie je de Engelse vertaling. Ideaal voor een cocktailavondje met je Engelse vrienden. Manuel Wouters is een gepassioneerde ginliefhebber. Dat is duidelijk te merken aan de boeiende beschrijvingen.
Dit boek is ideaal om de microbe van de gin te pakken te krijgen of om hem verder te ontwikkelen.

Klik hier om het boek te kopen.

 

Gin Tonic boek Manuel WoutersTechnische informatie

Titel: Around The World in 80 Gins
Auteur: Manuel Wouters
Taal: Nederlands en Engels
Pagina’s: 267
Uitgeverij: Njam
ISBN13 : 9789462770591
Gewicht: 1,07 kg

 

 

Online kopen

Dit boek is het ideale cadeau voor de ginliefhebber. De kostprijs van een boek met harde kaft bedraagt € 24,99 (gratis verzending). Het E-book is verkrijgbaar voor € 17,99.
Ga naar de webshop.