Gin tonic glazen

Bij een goede gin tonic, hoort het juiste glas. Ontdek hier welke gin tonic glazen er bestaan, wat het belang is van het gebruik van het correcte glas en waar ze te koop zijn.

 

Belang van de juiste gin glazen

Een kwaliteitsdrank komt enkel ten volle tot zijn recht in het juiste glas. Investeer je in kwaliteit, trek dit dan ook door naar de accessoires. Uitgesproken smaken kan je ten volle behouden in het bijhorende glas. De vorm speelt daarin een rol. Een martini bijvoorbeeld, drink je in een trechterglas, zodat de je handen de cocktail niet kunnen opwarmen. Dit is ook het geval met gin. Een gin tonic drink je in een bol glas of een longdrink glas. Een ballonglas zal de smaken perfect tot zijn recht doen komen. Een longdrinkglas zal je gin tonic meer doen bruisen.

Vergelijk de prijzen en de modellen nu eenvoudig in de webshop!

belang van correcte gin tonic glazen

 

 

Soorten gin tonic glazen

Een goede gin tonic serveer je in ballonglazen of longdrinkglazen.

 

gin tonic glazen uit kristalBolle kristalglazen

Een bol glas respecteert de verschillende uitgesproken smaken van de botanicals in je gin. Dankzij de ballonvorm komen de aromaten perfect tot hun recht. Daarom is van alle gin glazen het bolle glas het meest geschikt. Daarnaast is het ook aan te raden om glazen te kopen op basis van kristal. Kristalglazen kunnen tegen een stootje. Een extra voordeel is dat ze ook in de vaatwasmachine mogen. De levensduur van deze glazen ligt dus een pak hoger. Wil je de perfecte gin glazen? Kies dan voor bolle kristalglazen.

 

longdrink gin tonic glazen

Longdrink glazen

Long drink glazen zullen het bruisende aspect van een gin tonic langer ondersteunen. Doordat het glas onderaan onderaan dikker is, zal de warmte van je handen de cocktail minder snel doen opwarmen.

 

 

 

 

 

Gin tonic glazen kopen

Gin glazen is te verkrijgen in heel wat webshops. Zowel de longdrinkglazen als de bolle kristalglazen zijn vlot te koop op internet. Een kwalitatief merk van gin glazen is  Schott Zwiesel. Deze glazen worden vaak door professionals gebruikt. Ze zijn ook verkrijgbaar voor de particuliere markt. Ze zijn afgewerkt met het gepatenteerde Tritan kristalglas, waardoor ze zeer lang meegaan.  Bekijk alle beschikbare Gin Tonic glazen in de webshop.