Schweppes Premium Mixers

© Schweppes

Smaken & bijpassende gins

Schweppes heeft een collectie van 6 Premium Mixers ontwikkeld. Deze tonics bestaan stuk voor stuk uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het suikergehalte is aan de lage kant en de bubbels blijven extra lang bewaard.

 

Deze Premium tonics passen bij élke soort gin. Ze kunnen gecombineerd worden met zowel aromatische, bloemige als droge gins.

De Tonic Original is de ideale basis voor verschillende soorten gin. Het aroma van de limoen past dan ook perfect bij de smaak van jeneverbes, die eigen is aan gin. De Ginger & Cardamon tonic is een verfrissend en exotisch drankje waarin toetsen van gember en kardemon verwerkt zijn. Deze tonic komt volledig tot zijn recht in combinatie met bloemige gins zoals Gin Mare.

De Orange Blossom & Lavender tonic bestaat uit aroma’s van oranjebloesem en lavendel. Deze fleurige smaken halen het beste in droge gins (Beefeater 24, Tancqueray,…) naar boven.

Prefereer je een fruitige smaak? De Hibiscus premium mixer heeft een lichtroze kleur, net zoals de kleur van de Hibiscus bloem. Gebruik enkele aardbeien en zeste van limoen als garnituur.

De Pink Pepper tonic heeft een ietwat pittige en kruidige smaak. Hendrick’s gin of Monkey 47 zijn perfecte gins hiervoor. De tonic is ook goed combineerbaar met andere sterke dranken zoals Tequila of rum.

Tot slot is er nog de Ginger Ale tonic. Deze tonic, die subtiele gemberaroma’s bevat, heeft een gelige kleur. Ginger Ale tonic is vooral lekker bij whiskey, vodka en rum.

 

 

Lees ook
1724 Tonic
1724 Tonic Water
Fever tree Indian tonic water
Fever Tree – Indian Tonic Water
Fentimans Rose Lemonade
Fentimans Rose Lemonade
Indian tonic Syndrome
Syndrome – Raw Indian Tonic
fentimans tonic water
Fentimans Tonic
Belgische Gin Poppies
Poppies Gin
6 moments
6 moments gin
Botanicals Gin
Botanicals
Gin mare
Gin Mare
spring gin ladies edition
Spring Gin Ladies Edition