Filliers dry gin 28

Filliers Dry Gin 28

’s Lands bekendste jeneverstokerij Filliers lanceert een eerste gin. De Filliers Dry Gin 28 is gemaakt op basis van een oud recept uit 1928 van wijlen Firmin Filliers. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd in kleine koperen ketels.  Ze zijn in gelimiteerde oplage met de hand vervaardigd en genummerd. Voor de productie ervan kiest men voor Belgische hop, omwille van de aparte bitterheid.

Smaak: Een zeer florale, maar ook kruidige gin. Met een aroma van citrus, koriander en lavendelbloesems neemt hij je helemaal mee.

Botanicals:  Deze gin is samengesteld op basis van 28 verschillende botanicals. Vandaar ook de naam.  In deze gin zitten onder meer: gember, lavendelbloesem, korianderzaden, Angelica wortel, kalmoes, gember, lavendelbloesems, korianderzaden, Angelica wortel, kalmoes, verse citrusvruchten, kardemom, gentiaanwortel en hopbellen.

Alcoholpercentage: 46 procent

 

Tonic voor Filliers Dry Gin 28

1724 tonic water
De 1724 Tonic Water past hier perfect bij. Je kan ook opteren voor Schweppes Premium Mixer Tonic Original.

 

 

 

Bijpassende garnituur

Limoen of citroen is ideaal als garnituur voor de Filliers Dry Gin 28. Probeer het ook eens met korianderzaadjes of stukjes venkel.

 

Limited Editions

De Filliers Dry Gin 28 is naast de klassieke versie ook te verkrijgen in 4 andere smaken.  Tangerine, Pine Blossom, Barrel Aged en Sloe zijn de andere telgen van de Filliers Dry Gin 28-familie.

Koop je gin, tonic en andere benodigdheden hier eenvoudig in de webshop!

Lees ook
williams chase elegant gin
William Chase Elegant Gin
beefeater gin voorbeeld
Beefeater gin
van gogh gin
Van Gogh Gin
spring gin ladies edition
Spring Gin Ladies Edition
Gin mare
Gin Mare
hendricks gin tonic
Hendricks gin
Monkey 47 gin
Monkey 47 – Dry Gin
Tanqueray gin
Tanqueray gin
Bombay Saphire Gin
Bombay Sapphire Gin
Bulldog gin
Bulldog gin