Fever tree tonic

Fever tree Indian tonic water

Het onderzoek bestond uit een enquête van de barmannen van restaurants en cocktail die behoren tot de prestigieuze lijsten: 50 Best Restaurants ’s Werelds 2013 en 50 beste bars van de Wereld 2013 , elk jaar tonen de ranking van de beste restaurants en cocktailbars om wereldwijd . Deze omvatten plaatsen als El Celler de Can Roca (Spanje), de Osteria Francescana (Italië), Eleven Madison Park(USA), Geboorde het Langham Hotel (UK), The Baxter Inn

(Australië) , onder anderen.

Hallo! Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m’n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m’n hoofd.

…of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina’s aan te maken voor je site. Veel plezier!